Onze sitesRCTLand.com
Coastercounter.nl
INCLINED

GeschiedenisRCTLand is ooit begonnen als de RCTLand reservesite. Deze site werd opgezet omdat RCTLand.nl in die tijd vaak offline was. Op 27 september 2005 werden we officieel RCTLand.com en in 2013 gaan we dus ons 8e jaar in, in al die tijd zijn we enorm gegroeid. We zitten nu inmiddels op een gemiddelde van bijna 10.000 unieke bezoekers per maand, 180.000 forumposts en we zijn van plan om nog veel verder te groeien.

In 2009 hebben we besloten om van de coastercounter een aparte site te maken (coastercounter.nl) en in 2010 zijn zijn overgestapt naar het forumsysteem UBB.threads.

RCTLand staat bekend om zijn vele downloads, leuke meetings en gezellige community, daarom zijn wij als staff bereid om veel tijd en energie te steken in deze site die niet bestaan had zonder al onze 2900 leden en duizenden gasten.

TechniekDeze site bestaat uit een core van UBB.threads, aangevuld met vele zelfgeschreven scripts, gebruik makend van HTML,CSS,Javascript,PHP en MySQL. Daarnaast gebruiken wij vele php- en javascript-libraries en -classes om deze site draaiend te houden. De site is getest in de volgende browsers:

De staff - staff@rctland.com

De staff van RCTLand is te bereiken op verschillende manieren. Als je vragen hebt over een van onze sites, klachten, opmerkingen, tips, dan kun je mailen naar staff@rctland.com.

Pers - pers@rctland.com

Op RCTLand proberen wij de belangrijke veranderingen in pretparkland zo snel mogelijk op onze website te plaatsen. Persberichten kunt u zenden naar pers@rctland.com voor een zo snel mogelijke plaatsing op onze website. Ook voor andere gerelateerde onderwerpen kan met dit adres contact worden opgenomen.