Shoutbox

Wie is online
0 geregistreerd (), 24 Gasten en 39 Zoekmachines online.
Sleutel: Staff Staff Support Team
Nieuwste Leden
Anurag Mishra, Xcilion, Pelledefeijter, Ijskast29, leoniebrandenburg
3200 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
3200 Leden
86 Forums
7537 Onderwerpen
203006 Berichten

Max Online: 270 @ Mar 21st, 2011
Advertentie
Onderwerp opties
#105786 - 04/28/2010 09:06 AM Website Regels
TRX Offline

Marmalized
Mega Poster

Geregistreerd: Jul 2005

Vlaardingen
Forumregels


- Het uiten van (extreem) gewelddadige, seksuele of kwetsende gedachten is verboden.

- Het plaatsen van pornografische, naakt en of shockerende afbeeldingen is verboden.

- Het verspreiden van illegale software, films, games en muziek is verboden.

- Het kopiŽren van informatie of afbeeldingen zonder toestemming te vragen aan de auteur is verboden, tenzij het materiaal is voorzien van duidelijk copyright of er nadrukkelijk bij vermeld is dat het materiaal van de desbetreffende auteur is.

- Reclame maken voor een instantie of bedrijf wat niet relevant is met het onderwerp op het forum is verboden. In de link-topics, te vinden in ieder subforum, kun je de link naar je website plaatsen.

- Referrals zijn op RCTLand.com niet toegestaan. Een referral is een link naar een website waarbij je een ander helpt als je je (meestal) registreert op die website.

- De voertaal op dit forum is Nederlands, als de gebruiker geen Nederlands spreekt, mag eventueel Engels of Duits gebruikt worden. Alle andere talen zijn niet toegestaan. De enigste uitzondering hierop zijn quotes van buitenlandse websites.

- Dubbelposts, het maken van dubbelposts is niet toegestaan en kan bestraft worden bij veelvuldige overtreding.
Echter hier zijn uitzonderingen op, deze zijn:
1. Het gaat om een update, paar dagen/ weken na de andere post.
2. Het gaat om een reactie op een nieuwsbericht, deze dient in een aparte post geplaatst te worden omdat het ongewenst is een persoonlijke reactie in een nieuwsbericht te hebben staan.
3. Het gaat om een kleine kick voor een wedstrijd.
4. Het gaat om een serie foto's. Om de laadtijd van pagina's te verkleinen kunnen foto's per serie (denk aan 15 tot 20 per post) geplaatst worden.

- Quotes zonder een persoonlijke reactie erbij zijn niet toegestaan. De reactie is inmiddels al gepost, en hoeft niet herhaald te worden. Als je het met de quote eens bent, schrijf dat, en de reden waarom er dan bij.

- Kicken, het reageren in een "oud" topic, is niet toegestaan en kan bestraft worden bij veelvuldige overtreding.
Echter hier zijn uitzonderingen op, deze zijn:
1. Het gaat om een update van de topicstarter.
2. Het gaat om een reactie die wat toevoegt aan het topic.

- De klein nieuws en kleine bouwprojecten topics in het pretparkgedeelte zijn topics speciaal bedoeld voor nieuwsberichten en of projecten waarvan de verwachting is dat er niet veel reacties op komen.

- Tripreports (TRís) worden geplaatst in het juiste subforum met een datumvermelding in de topictitel. Als er meerdere mensen een verslag maken over hetzelfde dagje uit dan worden deze normaliter in het reeds bestaande topic geplaatst.Shoutbox & RCTLand Chat


- De bovenstaande forumregels gelden ook in de Shoutbox en de RCTLand Chat.

- De enigste uitzondering is het maken van dubbelposts, deze zijn hier wel toegestaan, tenzij:
1. Het posts zijn van ťťn woord achter elkaar.
2. Het opzettelijk gedaan is.

- De RCTLand Chat is iedere avond geopend van 19:00 tot 01:00 uur. Omdat er niet altijd een moderator aanwezig kan zijn worden er chatlogs bewaard, deze kunnen teruggelezen worden indien daar aanleiding toe is.

- Het meermalen achter elkaar gebruiken van de speciale chat codes (bijvoorbeeld /ticket) is niet toegestaan en kan bestraft worden.

- Het posten van lange verhalen in de shoutbox word afgeraden, je kunt deze plaatsen op het forum in de babbelbox of leden lounge.

- Heb je een vraag over Rollercoaster Tycoon (RCT), No Limits (NL) en of achtbanen en pretparken? Plaats deze dan niet in de shoutbox en of de RCTLand Chat. Hiervoor is het forum bedoeld en daarnaast verdwijnt de vraag meestal binnen afzienbare tijd uit beeld waardoor er niemand meer op kan antwoorden. Let op: Bij vragen over RCT en of NL doe je er verstandig aan eerst in onze RCT database te kijken, deze is te bereiken via www.rctdb.nl of via het hoofdmenu onder Rollercoaster Tycoon.Projecten in RCT en NL


- Het is niet toegestaan om een topic te reserveren voor een park of baan die je over een bepaalde tijd gaat maken. Bij het openen van je topic verwachten wij dus een of meerdere screenshots van het project.

- Reclame maken voor je website over jouw RCT projecten (ook CSO / CFR / CTR!) mag in je update op de voorwaarde dat er minstens 6 afbeeldingen (filmpjes tellen in deze ook mee als afbeelding) gepost worden in het topic op RCTLand.com. Het plaatsen van een directe downloadlink is ten alle tijde toegestaan en dus een uitzondering op de hierboven genoemde regel.

- Heb je een vraag over RCT? Kijk dan eerst eens in onze uitgebreide RCTdb (database), hierin hebben wij vele veel gestelde vragen al reeds beantwoord zodat je direct door kunt gaan. De RCTdb is bereikbaar via www.rctdb.nl of via het hoofdmenu onder Rollercoaster Tycoon.Uploaden en downloaden


- Alle aangeboden downloads zijn eigendom van RCTLand.com en mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming van de voltallige staff en maker van het park/baan op andere websites aangeboden worden.

- Leden kunnen ten alle tijden downloads uploaden op de site mits het met RCT 1,2 of 3 of No Limits te maken heeft. De downloads worden alvorens ze geplaatst worden gekeurd door een stafflid van de site. Op deze pagina kun je vinden hoe je een download kan insturen.

De onderstaande regels gelden voor het uploaden van downloads;
1. Het moet een .rar of .zip bestand zijn
2. Je moet in de beschrijving zetten of je custom objects of add-ons gebruikt hebt.
3. Je mag alleen zelfgemaakte objecten in RCT of NoLimits uploaden.
4. Je bestand moet voor RCT 1,2 of 3 of No Limits zijn
Zonder deze informatie word je download niet geaccepteerd! Attentie: Omdat het uploaden en plaatsen geheel handmatig gebeurd kan het even duren voordat je download geplaatst word. Mocht je het te langzaam vinden gaan stuur dan a.u.b. een e-mail naar het genoemde e-mailadres.
OfficiŽle meetings

Deze regels zijn van toepassing op OfficiŽle Meetings die geplaatst word op de website. (veelal te herkennen aan de [OM] voor de topictitel)


- Houd je aan de parkreglementen, vergeet niet dat je onderdeel bent van de groep van RCTLand.com, en ook als zodanig herkend kan worden. Het kan dus gebeuren dat je direct als groep (en dus website) aangekeken wordt in een park!

- Heb respect voor medebezoekers, medewerkers en natuurlijk de meeting leden zelf, en zorg niet dat wij hen tot last zijn met ons gedrag.

- Introducťs, het meenemen van vrienden / kennissen etc is toegestaan (tenzij anders vermeld in de first post), maar wel op de voorwaarde dat je dit vermeld bij inschrijving of naderhand in het topic dan wel via e-mail. De staff wil hier graag vanaf weten!

- Indien er kosten verontschuldigd zijn voor de meeting dienen deze betaald te worden in de termijn die door de organisator word aangegeven. Bij niet tijdige betaling is het mogelijk dat je niet meer mee kan / mag met de meeting.

- Indien er vooraf kosten gemaakt zijn, bijvoorbeeld voor hotel reservering, door de organisatie dan ben je deze kosten, of een deel daarvan, verschuldigd bij niet tijdige afzegging zonder geldige reden. De termijn en of het een geldige reden betreft word bepaald door de organisatie van de meeting.

- De staff van RCTLand.com behoudt zich het recht voor om mensen te weigeren deel te nemen aan de meeting. Dit is vooral van toepassing bij langere vakanties, aangezien je wel lange tijd met elkaar zit tijdens deze reis en dus een goed gevoel moet hebben met elkaar.

- Heb je klachten/vragen na een officiŽle meeting, wend je dan tot de staff, te bereiken via staff[at]rctland.com ([at] = @).

- RCTLand.com is niet aansprakelijk bij schade aan personen dan wel artikelen van jou of een ander.

- Bij het niet naleven van deze regels kan dit niet alleen gevolgen hebben voor het bezoeken van meetings maar ook voor de toegang tot de website.Meetings

Deze regels zijn van toepassing op iedere meeting die geplaatst word op de website, behalve de OfficiŽle Meetings.


- Houd je aan de parkreglementen, vergeet niet dat je onderdeel bent van een groep van RCTLand.com, en ook als zodanig herkend kan worden. Het kan dus gebeuren dat je direct als groep (en dus website) aangekeken wordt in een park!

- Heb respect voor medebezoekers, medewerkers en natuurlijk de meeting leden zelf, en zorg niet dat wij hen tot last zijn met ons gedrag.

- Ieder lid is vrij een meeting te organiseren in het Meeting subforum. Wil je eerst vragen of er interesse is voor een meeting? Gebruik dan a.u.b. het mini- meeting topic.

- Indien er kosten verontschuldigd zijn voor de meeting dienen deze betaald te worden in de termijn die door de organisator word aangegeven. Bij niet tijdige betaling is het mogelijk dat je niet meer mee kan / mag met de meeting.

- Indien er vooraf kosten gemaakt zijn, bijvoorbeeld voor hotel reservering, door de organisatie dan ben je deze kosten, of een deel daarvan, verschuldigd bij niet tijdige afzegging zonder geldige reden. De termijn en of het een geldige reden betreft word bepaald door de organisatie van de meeting.

- RCTLand.com is niet aansprakelijk bij schade aan personen dan wel artikelen van jou of een ander.

- Bij het niet naleven van deze regels kan dit niet alleen gevolgen hebben voor het bezoeken van meetings maar ook voor de toegang tot de website.Accounts & Profielen


- Het is niet toegestaan om kwetsende uitspraken te plaatsen in je onderschrift.

- Het is niet toegestaan om afbeeldingen te gebruiken in je onderschrift.

- We bieden de mogelijkheid om een member titel te hebben op het forum, welke ingesteld worden door de staffleden. Aan het gebruik van de member titel zitten wel enkele voorwaarden welke in dit topic besproken worden.

- Nickchange, het veranderen van je nickname. Dit is mogelijk, hiervoor dien je een e-mail te sturen naar staff[at]rctland.com. Zie ook dit topic voor meer informatie.

- Kloonaccounts zijn niet toegestaan. Een kloonaccount is dat een IP adres meerdere accounts op de website heeft. Uitzondering hierop zijn bijvoorbeeld twee familieleden met twee accounts op een computer.RCTLand.com Staff & Support team


- De RCTLand.com staff bestaat uit Bjab, TRX, Nelis, Mennoo_, Jos1986 en Wouter en zijn te herkennen aan hun groene nickname. Zij stellen zich (bovenaan) op deze pagina aan je voor.

- De RCTLand.com staff support bestaat uit Haggis en jeroen en zijn te herkennen aan hun lichtblauwe nickname. Zij stellen zich (onderaan) op deze pagina aan je voor.

- De staff van RCTLand.com is niet aansprakelijk voor schending van privacy rechten of enige andere uitspraken die niet gewenst zijn. De staff zal proberen deze posts zo snel mogelijk te verwijderen en indien noodzakelijk een waarschuwing of een bijpassende straf te geven. De leden kunnen berichten op het forum die in strijd zijn met de forumregels melden door de betreffende post te reporten. Klik daarvoor op de knop Meld aan Staff die onder iedere post te zien is.

- De staff van RCTLand.com behoudt zich het recht voor om een topic op het forum te sluiten dan wel te verwijderen als ze dat nodig vinden.

- De staff van RCTLand.com behoudt zich het recht voor om een reactie te verwijderen dan wel aan te passen als ze dat nodig vinden.

- De staff van RCTLand.com behoudt zich het recht voor om een forumpost dan wel reactie aan te passen als zij dat nodig vinden.

- Heb je klachten over het staff of staff support team? Stuur dan een e-mail naar staff[at]rctland.com ([at] = @).Waarschuwingen en bans


- OfficiŽle waarschuwingen worden altijd namens de voltallige staff per e-mail naar het betreffende lid gestuurd met de exacte reden waarom je deze waarschuwing ontvangt. Mocht iets niet geheel duidelijk zijn, neem dan a.u.b. contact op met de staff.

- Indien je meerdere waarschuwingen ontvangen hebt of er zoveel overlast geweest is door jou bijdrages op het forum kan je gebanned worden voor een (on)bepaalde tijd. De exacte reden en de lengte van de ban word per e-mail verstuurd naar het betreffende lid.Contact


- Je kan een e-mail sturen naar RCTLand.com met het volgende e-mailadres; staff[at]rctland.com ([at] = @) als je;
1. Iets kwijt wilt over wat er is gebeurd op de website of in de chat.
2. Iets kwijt wilt over wat er is gebeurd op een (officiŽle) meeting.
3. Een klacht en of opmerking hebt.
4. Ieder ander geval wat niet bij een van onze andere e-mailadressen kwijt kan.
De e-mail naar dit e-mailadres zal gelezen worden door de gehele staff.

- Je kan een e-mail sturen naar het Staff Support team met het volgende e-mailadres support[at]rctland.com ([at] = @) als je;
1. Informatie wilt vragen over het een of ander.
2. IdeeŽn hebt voor de website.
De e-mail naar dit e-mailadres zal gelezen worden door de gehele staff en staff support leden.

- Opmerkingen van staff dan wel staff support leden dienen altijd opgevolgd te worden, ook al ben je het er niet mee eens. Als je het niet met een opmerking van een staff dan wel staff supportlid eens bent, kun je altijd een mail sturen naar staff[at]rctland.com ([at] = @). Niet opvolgen van deze opmerkingen kan bestraft worden.


--------------------------------------------------------------------------------

-- RCTLand.com is niet aansprakelijk voor opmerkingen afkomstig van leden van de website. Mocht je je aangesproken/beledigd voelen, neem contact op met de staff via staff[at]rctland.com ([at] = @). --

Deze regels, op 02 april 2013 herzien, kunnen ten allen tijden en zonder bericht veranderen, en iedere gebruiker dan wel staff / staff support lid dient zich eraan te houden.
Bewerkt door TRX; 12/23/2013 12:04 AM. Bewerk reden: Staff wijzigingen doorgevoerd in onze regels.
Omhoog TIP
Advertenties
#198004 - 01/24/2014 11:51 PM Re: Website Regels [Re: TRX]
TRX Offline

Marmalized
Mega Poster

Geregistreerd: Jul 2005

Vlaardingen
Veranderingen in de Site Regels
02 april 2013: Nieuwe herziene versie geplaatst.
23 december 2013: Staff wijzigingen doorgevoerd.
_________________________
- Soms beseffen mensen niet wat je allemaal voor ze doet. Tot je ermee stopt. -
- "He came, he saw, he destroyed and moved on" -
Music. - Myself.

Omhoog TIP