Shoutbox

Wie is online
0 geregistreerd (), 24 Gasten en 39 Zoekmachines online.
Sleutel: Staff Staff Support Team
Nieuwste Leden
Anurag Mishra, Xcilion, Pelledefeijter, Ijskast29, leoniebrandenburg
3200 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
3200 Leden
86 Forums
7537 Onderwerpen
203006 Berichten

Max Online: 270 @ Mar 21st, 2011
Advertentie
Pagina 1 van 6 1 2 3 4 5 6
Onderwerp opties
#121229 - 11/12/2010 09:18 AM Nieuwstopic Dierenpark Emmen
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Herfst in het park

Quote:
Als de herfst aanbreekt, is Dierenpark Emmen op verschillende plaatsen getooid met de prachtigste herfsttinten. Een aantal bijzondere bomen zorgt voor dat kleurrijke schouwspel. De Japanse esdoorn bij het verblijf van de tijgers kleurt altijd prachtig diep rood, terwijl de bladeren van de tulpenbomen bij de kangoeroes knalgeel worden.

Voor een aantal dieren betekent het aanbreken van de herfst ook een verandering in het voedsel wat ze dagelijks krijgen. Die veranderingen hebben te maken met wat deze dieren in het wild ook tegenkomen. Kodiakberen eten gedurende het jaar veel plantaardig voedsel, maar als tegen de herfst de zalmen de rivier optrekken, schakelen ze over op een dieet van voornamelijk vis. Daarmee kunnen ze een dikke vetlaag en een dikke wintervacht aanleggen om de winter mee door te komen. Het dieet van Ursus, onze Kodiakbeer, bestaat daarom ook uit steeds meer vis. Deze indrukwekkende beer gaat dan wel niet echt in winterrust, maar hij is dol op vis en dat is in deze tijd dus heel goed voor hem. Ook de elanden krijgen met de herfst te maken. In het voorjaar en in de zomer eten ze kruidachtige planten en bladeren, in het najaar knoppen en bast van boomtakken. Dat moeten elanden in Emmen nu ook krijgen want daar is hun spijsvertering op afgesteld.


Nieuwe zeeanemoon groot succes

Quote:
In één van de aquaria in het park leven al enkele jaren drieband anemoonvissen en zeeanemonen bij elkaar zonder dat de visjes zich met de anemonen bemoeiden. Dat veranderde toen het park een prachtige anemoon ten geschenke kreeg. Precies de soort waar het visje dol op is, de prachtzeeanemoon. Twee anemoonvisjes namen die eerst nog wat aarzelend in bezit, maar inmiddels wentelen ze zich de hele dag vol overgave door de tentakels van de zeeanemoon.Zo gaat het in het wild ook. Een anemoonvis, beter bekend als Nemo, leeft namelijk samen met een zeeanemoon. Als het visje zich onveilig voelt, verstopt hij zich tussen de tentakels, die voor andere dieren giftig zijn. Zijn huidslijm zorgt ervoor dat hij zelf niet gestoken wordt. De anemoonvis jaagt op kleine kreeftachtigen en andere diertjes die hij met een snelle uitval te pakken neemt. Wat het visje morst, is weer voedsel voor de anemoon.
De voortplanting bij anemoonvissen is nogal bijzonder. Ze leven als groep met één vrouwtje in een anemoon. Ze plant zich alleen voort met het grootste, het dominante mannetje. Het bijzondere is dat ze bij de geboorte als het ware allemaal mannetjes zijn, maar ook niet-actieve vrouwelijke hormonen hebben. Als in de groep het vrouwtje komt te overlijden, verandert het dominante mannetje van geslacht en wordt vrouwtje.
Het tweetal in de nieuwe zeeanemoon kan het uitstekend met elkaar vinden. Naar verwachting zal het niet lang duren, dat de eerste eitjes gelegd gaan worden.


Grootste dagvlinders in Dierenpark Emmen

Quote:
Vandaag is in de tropische vlindertuin van Dierenpark Emmen een groot aantal exotische vlinders uit Duitsland losgelaten. Dat gebeurt al meer dan vijftien jaar in de eerste week van november. De Alaris-vlindertuin van Wittenberg, een stadje vlak bij Berlijn, sluit op 1 november en heeft dan doorgaans nog enkele honderden tropische vlinders rondvliegen. Een medewerker vangt die vlinders en brengt ze naar Emmen. Daar is in hun ogen het beste onderdak voor de vlinders. Medewerkers in Emmen zien hun Duitse collega altijd graag komen, want het is steeds weer een verrassing welke vlindersoorten er gebracht worden. Vandaag zijn zonder twijfel de Australische vogelvlinders de meest bijzondere. Ze zijn prachtig gekleurd, behoren tot de grootste dagvlinders ter wereld en zijn nu dus een zeer opvallende verschijning in de Emmense vlindertuin.

In de vlindertuin is op dit moment ook een groot aantal reusachtige rupsen van de Atlasvlinder te bewonderen. Ze zijn zo groot, dat de bezoekers ze zelfs kunnen horen knabbelen aan de blaadjes. Enkele rupsen zijn al volgroeid en druk bezig met het spinnen van de cocon, waarin ze verpoppen. Daar komen binnen afzienbare tijd de grootste nachtvlinders ter wereld uit.


© Foto Dierenpark Emmen/Wijbren Landman


Bron: www.dierenpark-emmen.nl. 21 oktober & 2 november
Bewerkt door Jos1986; 06/10/2011 01:09 PM.
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
Advertenties
#121242 - 11/12/2010 01:02 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Nelis Offline
De koning van de King!
Supergast

Geregistreerd: Jul 2005

Woudenberg
Quote:
. Als in de groep het vrouwtje komt te overlijden, verandert het dominante mannetje van geslacht en wordt vrouwtje.


Oké, dit wist ik nog niet XD
_________________________
This isn't where I park my car! lol ( Eurotrip )

Omhoog TIP
#121422 - 11/14/2010 12:03 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
postwagen Offline
Choo Choo!!!
RCT Expert

Geregistreerd: Aug 2007

Leek
maar goed dat mensen dat niet kunnen, zou een mooi zooitje worden shocked Op de site van het park staat inmiddels een bedankwoord voor alle steun betuigingen omtrend de financiele situatie van het park.

Hartverwarmende steunbetuigingen

Sinds de bekendmaking van de grote financiële problemen van het dierenpark is het park overstelpt met steunbetuigingen.
Mensen die ons telefonisch alle sterkte toewensen, persoonlijk langskomen, kinderen die tekeningen opsturen en mensen die per brief of e-mail contact zoeken.
Ook is er een enorme diversiteit aan hulpacties gestart. Zo worden er op verschillende Hyves pagina’s handtekeningen ingezameld. Het voetbalteam van WKE speelt met ons logo op het wedstrijdshirt. Bureau Yacht komt ons te hulp. Winkeliers in Emmen bedenken diverse creatieve acties. En via Twitter is Melody er al in geslaagd voldoende financiële middelen op te halen om meerdere dieren te kunnen adopteren. Op 26 november wordt er door een aantal enthousiaste Emmenaren zelfs een heus benefietconcert georganiseerd in samenwerking met de diverse horecagelegenheden. Blij zijn we ook met nieuwe abonnementhouders. Mensen die zich bewust voor een langere periode aan het park willen verbinden. Uit bovenstaand overzicht blijkt dat mensen en bedrijven zich enorm divers uiten.

In principe zijn wij met alle giften en steunbetuigingen blij en nemen deze graag in ontvangst.

De opbrengst van een spontaan georganiseerde actie in Hoogeveen hebben wij recentelijk echter helaas moeten afwijzen. De organisator was foutief geïnformeerd over de herkomst van de daar getoonde dieren en heeft in alle oprechtheid deze informatie zo aan ons doorgegeven. Nadat de juiste feiten boven water waren gekomen hebben wij helaas moeten vaststellen dat deze actie niet meer aansloot bij de kernwaarden van dierenwelzijn waar wij als dierenpark voor staan.

Bron: Dierenpark Emmen Site 11-11-10
_________________________
Must do's done in 2012:
Visited Vesuvius, PompeÏ, Vaticaanstad en San Marino
Most wanted parks visited:
Gardaland, Mirabilandia, Parc Asterix
Special Events done:
BBQ meet Vlaardingen

200th coaster done: Oz Iris (Parc Asterix)

***trots lid van RCTLand Seniorenclub***

Omhoog TIP
#121423 - 11/14/2010 12:06 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
TRX Offline

Marmalized
Mega Poster

Geregistreerd: Jul 2005

Vlaardingen
Het is dus duidelijk dat Dierenpark Emmen moet blijven, en dat word goed duidelijk gemaakt.

Mooi om te lezen hoor, al die initiatieven voor het dierenpark! smile
_________________________
- Soms beseffen mensen niet wat je allemaal voor ze doet. Tot je ermee stopt. -
- "He came, he saw, he destroyed and moved on" -
Music. - Myself.

Omhoog TIP
#122395 - 11/26/2010 11:40 AM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Kolibrie verhuist van Emmen naar Amsterdam

Quote:
De Amazilia-kolibrie die dit voorjaar in Dierenpark Emmen door haar moeder is uitgebroed en grootgebracht, verhuist vrijdag a.s. naar Artis in Amsterdam. De kweek van de kolbries, die zich achter de schermen van de tropische vlindertuin bevindt, verloopt zeer succesvol. De verzorgers laten een mannetje en een vrouwtje van deze zeer territoriale vogeltjes ’s ochtends een uurtje bij elkaar, als duidelijk is dat ze belangstelling voor elkaar hebben. Na enkele dagen legt het vrouwtje twee piepkleine eitjes en gaat broeden. De rol van het mannetje is dan al helemaal uitgespeeld. Inmiddels zijn er op deze manier al vier kolibries opgekweekt. Omdat kolibries in dierentuinen maar zelden tot voortplanten komen, is het park hier zeer mee ingenomen. De jonge kolibrie is een vrouwtje. Dat is vastgesteld d.m.v. DNA-onderzoek aan een veertje. Ze is verwant aan de mannelijke kolibries in Emmen en verhuist daarom naar een geschikte huwelijkskandidaat in Artis.

Als een kolibrietje uit het ei kruipt, weegt hij maar 0,5 gram, maar heeft direct een grote honger. Moeder kolibrie is dan constant bezig met vangen van massa’s fruitvliegjes en het drinken van nectar om vervolgens het mengsel aan haar jong te voeren. Na ongeveer twee maanden stopt de verzorging door de moeder en zal het vogeltje zijn eigen voedsel moeten zoeken.
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
#122644 - 11/29/2010 05:53 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Directie Dierenpark Emmen boos op vakbonden

Quote:
De directie van het in financiële problemen verkerende Dierenpark Emmen is boos op de vakbonden FNV en CNV. Die hebben de gesprekken over het saneringsplan voor de dierentuin vorige week verlaten en weigeren terug te keren aan de onderhandelingstafel.

Dinsdag moet er een onderhandelingsakkoord over het saneringsplan liggen; anders komt er geen lening van 1,4 miljoen euro van de gemeente Emmen en dreigt een faillissement. De directie heeft de bonden maandag met klem gevraagd weer in gesprek te gaan ''in het belang van de medewerkers die het vooruitzicht hebben van een dienstverband of hopen op een afvloeiingsregeling''.

Faillisement
De vakbonden, die het saneringsplan eerder ,,een dictaat zonder onderhandelingsruimte'' noemden, verwachten echter dat het personeel meer voordeel heeft van een faillissement met doorstart dan het afslankingsplan dat nu op tafel ligt. Zij hebben de hoop op een akkoord met de directie opgegeven.

Beide partijen worden het niet eens over het aantal arbeidsplaatsen dat moet verdwijnen. Het saneringsplan voorziet in het ontslag van zeventig mensen, van wie veertig vaste krachten. De bonden willen dat dat er minder worden. Volgens de dierenparkdirectie is dit niet haalbaar.

Onderhandelingen
Het college van B en W van Emmen kreeg maandag van de bonden en dierenparkmedewerkers een petitie met het verzoek de onderhandelingen weer vlot te trekken. Het gemeentebestuur is echter niet van plan zich hiermee te bemoeien.

Op dit moment overleggen bonden en de fractievoorzitters uit de Emmer gemeenteraad over de situatie.Bron: nu.nl, 29 november
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
#122745 - 11/30/2010 09:14 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Dierenpark Emmen en vakbonden zijn akkoord

Quote:
De vakbonden FNV en CNV en de directie van het Dierenpark Emmen zijn akkoord over het saneringsplan voor het noodlijdende dierenpark. Na moeizame onderhandelingen zijn de partijen dinsdagavond tot elkaar gekomen. Dat meldde FNV vakbondsman Harrie Vellenga.

De dierentuin verkeert in grote financiële moeilijkheden. Om een lening van 1,4 miljoen euro van de gemeente Emmen te krijgen, moet het park 1 december een saneringsplan neerleggen. Een eerder gepresenteerde plan van het park noemde de bonden een dictaat. Met het nieuwe voorstel kunnen de bonden leven, aldus Vellenga.

Salaris
De werknemers moeten een kleiner deel van hun salaris inleveren. Het saneringsplan voorziet in het verdwijnen van zeventig arbeidsplaatsen. ''Alles bij elkaar genomen, gaan de mensen er in dit voorstel minder op achteruit.'' Een heet hangijzer was de nieuwe cao. De directie van het park trekt meer uit voor het sociaal plan, zo laat het dierenpark in een reactie weten. Aanvankelijk werd 3,4 miljoen voor dit plan uitgetrokken, dit is verhoogd naar 3,8 miljoen.

Leisure-cao
De omstreden zogenoemde leisure-cao wordt aangevuld met toeslagen. In dit sociaal plan voorziet Dierenpark Emmen in een regeling voor het personeel dat ontslag krijgt en voor het personeel dat van cao zal veranderen. De details worden in de nacht van dinsdag op woensdag uitgewerkt. Het personeel wordt woensdagochtend door de vakbonden geïnformeerd. Daarna zal Frankwin van Beers, directeur van het dierenpark, de gemeente inlichten. ''Ondanks het akkoord waarmee ik morgen naar de gemeente kan, zullen we een zware tijd tegemoet gaan. We hebben vertrouwen in de toekomst en natuurlijk blijft het park open."
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
#122746 - 11/30/2010 09:14 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Dit is dan toch weer erg positief om te horen voor Emmen. In ieder geval is er weer vertrouwen voor de toekomst.
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
#122788 - 12/01/2010 03:28 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
TRX Offline

Marmalized
Mega Poster

Geregistreerd: Jul 2005

Vlaardingen
Toch positief inderdaad! smile Heel goed dat ze toch een akkoord bereikt hebben!
_________________________
- Soms beseffen mensen niet wat je allemaal voor ze doet. Tot je ermee stopt. -
- "He came, he saw, he destroyed and moved on" -
Music. - Myself.

Omhoog TIP
#123026 - 12/04/2010 01:15 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
RCT-apie Offline
Gepensioneerd
RCT Expert

Geregistreerd: Jul 2005

Utrecht

Bron: Nu.nl/dejager
Bewerkt door RCT-apie; 12/04/2010 01:16 PM. Bewerk reden: IMG tags werkend gemaakt..
_________________________
O yeah!

Omhoog TIP
#126375 - 01/06/2011 02:14 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Dierenpark Emmen krijgt weer leeuwen

Quote:
Na een afwezigheid van ruim dertig jaar keren er leeuwen terug in Dierenpark Emmen. Volgens een woordvoerder komen er nog voor de zomer een mannetje en twee vrouwtjes vanuit andere dierentuinen naar de Emmer zoo.

De dieren krijgen een nieuw verblijf van 1500 vierkante meter op de plek van het Hof van Heden, de botanische tuin naast het olifantenverblijf. Nog voor de zomer moet het nieuwe verblijf klaar zijn.


Bron: Dagblad van het noorden, 6 januari 2011

------------

Toch weer mooi om te horen. Hopelijk is dit inderdaad de boost die ervoor gaat zorgen dat dierenpark Emmen weer mee gaat spelen op de internationale kaart.
Bewerkt door Haggis; 01/06/2011 02:14 PM.
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
#126405 - 01/06/2011 04:15 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Jos1986 Offline
No rest, no limit, no life!
RCT Expert

Geregistreerd: May 2007

Dordrecht
Wat ik me wel afvraag is waarom men in het huidige hoofdpark uitbreidt en niet in waar de dierentuin zou moeten komen, dus bij dat grote pinguïnverblijf.
_________________________
Dit mag hier niet weggehaald worden...
Verboden door de lokale autoriteiten!

Wack a mole alive mole & trots lid van RCTLand Seniorenclub.

Omhoog TIP
#126418 - 01/06/2011 05:02 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Jos1986]
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Origineel bericht van: Jos1986
Wat ik me wel afvraag is waarom men in het huidige hoofdpark uitbreidt en niet in waar de dierentuin zou moeten komen, dus bij dat grote pinguïnverblijf.


Even gekeken naar het kaartje van Dierenpark Emmen en ik denk dat het te maken heeft de inrichting van de tuin zelf wink Steeds meer tuinen gaan werken met geografisch correcte gebieden (Azië bij Azië, Afrika bij Afrika enz.) Er uit opmakend dat de olifanten de Aziatische tak zijn en de leeuwen naast het olifantenverblijf komen, worden het waarschijnlijk Aziatische leeuwen die er gaan komen.

Misschien wel heel ver gezocht, maar had Blijdorp niet toevallig een paar Aziatische (??) leeuwen over?
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
#126450 - 01/06/2011 07:11 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
postwagen Offline
Choo Choo!!!
RCT Expert

Geregistreerd: Aug 2007

Leek
vaag, ik ben abbo houder van dierenpark emmen en kreeg vandaag de digitale nieuwsbrief, daar stond dat niet eens in! shocked

Maar hoorde dat gerucht al veel vaker, wel tof dat het echt doorgaat en voor mij niet verwonderlijk dat het in het oude gedeelte komt wink
_________________________
Must do's done in 2012:
Visited Vesuvius, PompeÏ, Vaticaanstad en San Marino
Most wanted parks visited:
Gardaland, Mirabilandia, Parc Asterix
Special Events done:
BBQ meet Vlaardingen

200th coaster done: Oz Iris (Parc Asterix)

***trots lid van RCTLand Seniorenclub***

Omhoog TIP
#126466 - 01/06/2011 10:33 PM Re: Nieuwstopic Dierenpark Emmen [Re: Haggis]
Haggis Offline
Dinguh!
RCT Expert

Geregistreerd: Apr 2008

Bavel
Nu is het dus helemaal officieel aangezien ook Dierenpark Emmen het op de site vermeld heeft staan:

Koning der dieren komt naar Emmen

Quote:
Dierenpark Emmen vernieuwt in 2011. De grootste nieuwe attractie zal een groot verblijf met leeuwen zijn. Hiermee komt het park tegemoet aan de wensen van de bezoekers, want één van de meest gestelde vragen is: ”Waar zijn de leeuwen?” Op het antwoord: “We hebben wel zeeleeuwen” werd hoogstens met een flauwe glimlach gereageerd. De bezoekers verwachten echte leeuwen in een dierentuin te zien.

Voor de oorlog waren er in het park al leeuwen te zien. Deze indrukwekkende katachtigen bleven tot eind jaren ’70. Toen werd na een geruchtmakende ontsnapping besloten te stoppen met leeuwen. Omdat het park nu aansprekende vernieuwingen wil realiseren, zal een prachtig verblijf voor leeuwen worden gebouwd. Op de plaats tussen tropische vlindertuin en olifantenverblijf, waar nu nog bloementuinen zijn, zal een ruim 1500 m2 groot verblijf voor één mannetjesleeuw en twee leeuwinnen ingericht worden. Als alles volgens plan verloopt, kunnen bezoekers van het park ruim voor de zomer kennis maken met de koning der dieren in Emmen.Bron: www.dierenpark-emmen.nl, 6 januari 2011
_________________________
"Veel meer dan een politieke partij is NAC een soort dorpskroeg met beslagen ramen, waar het kabaal wordt overstemd door muziek en klinkende bierglazen. Soms is er ruzie, of heibel in de tent - en wordt de geschifte directeur de deur uit gemept, figuurlijk dan, als dank voor een schuld van een miljoentje of elf. Maar een dag later is iedereen er weer, proostend op het leven."

Quote: Sjoerd Mossou

Omhoog TIP
Pagina 1 van 6 1 2 3 4 5 6