Doetinchem, 20 februari 2013

Vind de perfecte pretpark vakantie bij Kids Vakantiegids

Pretpark vakanties worden steeds populairder bij Nederlandse gezinnen met kinderen. Om ouders en verzorgers te helpen bij het kiezen van een geschikte pretpark vakantie, vind je op Kidsvakantiegids.nl/pretpark-vakantie de allerleukste pretparken van Europa, met daarbij de meest kindvriendelijke accommodaties in de omgeving. Je kunt kiezen voor een verblijf in het eigen hotel van het pretpark, of voor een goedkoper adresje in de buurt. Op die manier kan ieder gezin zijn eigen perfecte pretpark vakantie samenstellen.

De meeste kids doen niets liever dan ronddraaien in de draaimolen, van de hoogste waterglijbanen af glijden en gillend door de lucht scheuren in de achtbaan. Maar waar vind je nu die ene pretpark vakantie die bij jou en je gezin past? Het kiezen van een pretpark is meestal geen probleem, maar het uitzoeken van een leuke kindvriendelijke accommodatie bij het pretpark des te meer.

Om ouders en verzorgers hierin een handje te helpen, heeft Kids Vakantiegids op Kidsvakantiegids.nl/pretpark-vakantie de leukste pretparken in Europa geselecteerd, met daarbij de meest kindvriendelijke accommodaties. Ook is in kaart gebracht waar deze accommodaties zich precies bevinden ten opzichte van de pretparken. Oftewel: slaap je letterlijk naast de achtbaan of verblijf je een paar kilometer verderop? Op die manier kunnen ouders bewust kiezen voor een verblijf bij het pretpark zelf of voor een goedkopere accommodatie die iets verder weg ligt. Ieder gezin kan zo zijn perfecte pretpark vakantie samenstellen.

Kids PretparkTip! Keurmerk
Voor kids en ouders die op zoek zijn naar de ideale combinatie van pretpark en accommodatie, hebben Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen het Kids PretparkTip! Keurmerk gelanceerd. Dit keurmerk wordt jaarlijks uitgereikt aan de leukste Europese pretparken met de beste eigen accommodaties. Beiden worden geselecteerd op de aanwezigheid van kindvriendelijke faciliteiten als kinderanimatie, kinderzwembaden en (indoor) speeltuinen. Dus heeft een pretpark vakantie het Kids PretparkTip! Keurmerk, dan is zowel het pretpark als het verblijf leuk. Ook een pretpark vakantie met het Kids PretparkTip! Keurmerk boeken? In de voorjaarseditie van de Kids Vakantiegids, die in april verschijnt, wordt de nieuwe toplijst voor 2013 bekendgemaakt.

Kidsvakantiegids.nl
Kids Vakantiegids is het grootste familievakantie platform in Nederland. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het magazine met een oplage van 100.000 exemplaren verschijnt twee maal per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks bijna een miljoen bezoekers trekt, staat een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Bron:Persbericht Kids Vakantiegids
_________________________
- Soms beseffen mensen niet wat je allemaal voor ze doet. Tot je ermee stopt. -
- "He came, he saw, he destroyed and moved on" -
Music. - Myself.