RCTLand.com - RollerCoaster Tycoon en Pretparken
Shoutbox

Wie is online
0 geregistreerd (), 19 Gasten en 50 Zoekmachines online.
Sleutel: Admin, Global Moderator, Moderator
Nieuwste Leden
dennis2000, luklaer, Elfranse, StijnL, pardo'ke
3176 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
3,176 Leden
85 Forums
7,513 Onderwerpen
202,737 Berichten

Max Online: 270 @ 03/21/11 09:54 PM
Advertentie
Pagina 15 van 15 < 1 2 13 14 15
Onderwerp opties
#210406 - 12/29/14 02:01 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
BMC Offline
Prof. Paashaassmelter!

Geregistreerd: 09/11/09
Berichten: 3228
Locatie: Tilburg
Heb je de compabiliteitmodus al aangepast? (right-click op het pictogram en dan een van de bovenste opties). Je systeem zorgt er dan voor dat je automatisch het programma gaat draaien in een Windows XP-setting. RCT2 is namelijk iets te oubollig om te werken op Vista en hoger.
_________________________
Kaas

Omhoog
Advertenties
#210430 - 12/30/14 08:57 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
Lucas Offline
Een duik in de Efteling!

Geregistreerd: 02/01/12
Berichten: 1542
Locatie: Bilzen (Limburg)
Kan ik zeker eens nakijken.
Na een paar dagen kreeg ik hem dan toch uiteindelijk opgestart maar soms valt hij na een tijd toch weer uit.
Hopelijk werkt dit dus, erg bedankt smile

Omhoog
#211042 - 03/13/15 07:15 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
MysteryGuest Offline
Nieuweling

Geregistreerd: 12/05/14
Berichten: 15
Locatie: Emmen
Werkt 8cars ook op mijn Macbookje? lol

Omhoog
#211046 - 03/15/15 05:59 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
GJV Offline
Nepfan

Geregistreerd: 03/21/10
Berichten: 435
Locatie: Waalwijk
Nee, ik geloof het niet. Is het sowieso wel mogelijk om .exe bestanden op een Mac te gebruiken? Ik dacht dat Apple zijn eigen bestandsformaat had voor uitvoerbare bestanden.

Omhoog
#211047 - 03/15/15 06:36 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
MysteryGuest Offline
Nieuweling

Geregistreerd: 12/05/14
Berichten: 15
Locatie: Emmen
Dunno, ik heb wel RCT2 draaien op mijn mac en de gedownloade versie is volgens mij ook een .exe. Een forumlid hier heeft flink geholpen via Teamviewer om vanalles te doen met Wineskin en noem het maar op maar dit is ook moeilijk..

Omhoog
#211239 - 05/19/15 06:37 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
RyaNn Offline
Nieuweling

Geregistreerd: 07/07/13
Berichten: 1
Locatie: Whaar
Hallo ik heb een vraagje:

Ik heb zelf een scenario aangemaakt en kon toen 128 attracties/winkels aanklikken.. waarom kan ik dan niet meer dan 30 attracties/winkels bouwen?

Kan ik ook onbeperkt attracties bouwen?

Omhoog
#211560 - 09/27/15 03:28 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
Meintzz Offline


Geregistreerd: 01/04/09
Berichten: 633
Locatie: Doezum
Ik heb net een nieuwe laptop aangepast en, surprise surprise, RCT1 werkt niet goed.

1. Het beeld wordt of juist te klein (te grote knoppen, te weinig 'ruimte') of juist te groot (te kleine knoppen, te veel 'ruimte').

2. Het beeld is niet meer full screen. Vrij irritant, want dan kan ik niet meer door gewoon met mijn muis tegen de schermrand aan te zitten door de map bewegen. Met de pijltjes gaat het veel trager.

Is hier iets tegen te doen, en zoja, wat? Ik ben al met compabiliteit bezig geweest maar krijg het gewoon niet goed. Misschien doe ik het verkeerd?

Edit: na installeren expansion packs zo goed als opgelost.

Dit gaat trouwens over RCT1, maar daar is geloof ik geen vragentopic voor?


Bewerkt door Meintzz (09/27/15 10:05 PM)

Omhoog
#211692 - 04/21/16 06:31 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
Darline Offline
Pretpark Bezoeker

Geregistreerd: 10/10/06
Berichten: 219
Locatie: Zutphen
Vraagje: hoe krijg ik cso gedownloade paden in rct2?
_________________________
___________
groetjes darline

Omhoog
#211693 - 04/23/16 09:37 AM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
Darline Offline
Pretpark Bezoeker

Geregistreerd: 10/10/06
Berichten: 219
Locatie: Zutphen
Antwoord blijft wel lang uit???
_________________________
___________
groetjes darline

Omhoog
#211700 - 06/12/16 09:36 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
GJV Offline
Nepfan

Geregistreerd: 03/21/10
Berichten: 435
Locatie: Waalwijk
Het is lichtelijk stil hier, ik weet niet of je het antwoord al hebt ondertussen, maar gewoon het .dat bestand in je objdata map zetten en het spel zet hem automatisch goed smile.

Omhoog
#211709 - 08/28/16 09:41 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
black-mamba Offline
Nieuweling

Geregistreerd: 03/24/07
Berichten: 57
Tijdens het gebruik van zero all clearances in 8CARS viel de stroom van de laptop uit. Na herstart en het uitzetten van zero all clearances blijven de boomtoppen nog een beetje vaag en kan ik ook op plekken waar bomen staan weer een nieuwe boom zetten. Stukken bos verwijderd en opnieuw geplaatst, maar nog steeds hetzelfde. Hoe krijg ik het park weer helemaal restore clearances?

Omhoog
#211711 - 09/23/16 11:50 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
GJV Offline
Nepfan

Geregistreerd: 03/21/10
Berichten: 435
Locatie: Waalwijk
Gebruik je 8-cars versie 1.302? Zo nee, probeer die eens. Zo ja, probeer je park eens over te hevelen naar OpenRCT2 en kijk of je dan het probleem nog steeds hebt. Open heeft een zero-clearance functie ingebouwd smile.

Omhoog
#211712 - 09/24/16 08:56 AM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: JanCees]
Darline Offline
Pretpark Bezoeker

Geregistreerd: 10/10/06
Berichten: 219
Locatie: Zutphen
Is open rct2 anders dan de gewone rct2?
_________________________
___________
groetjes darline

Omhoog
#211714 - 10/09/16 11:08 PM Re: Het Grote RCT2 Vragen Topic [Re: Darline]
-Bryan- Offline
Eeveelution

Geregistreerd: 12/03/11
Berichten: 3667
Locatie: Zundert
Origineel bericht van: Darline
Is open rct2 anders dan de gewone rct2?


OpenRCT2 is meer uitgebreider dan de gewone RCT2. Het heeft wat toegevoegde dingen zoals multiplayer, nachtmodus en nog veel meer. Alles wat in RCT2 zit, zit hier ook in.

Omhoog
Pagina 15 van 15 < 1 2 13 14 15