Shoutbox

Wie is online
0 geregistreerd (), 22 Gasten en 45 Zoekmachines online.
Sleutel: Staff Staff Support Team
Nieuwste Leden
koenvelden04, Lev, Anurag Mishra, Xcilion, Pelledefeijter
3202 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
3202 Leden
86 Forums
7538 Onderwerpen
203007 Berichten

Max Online: 270 @ Mar 21st, 2011
Advertentie
Pagina 3 van 3 1 2 3
Onderwerp opties
#211571 - 10/03/2015 07:30 AM Re: Forlindon [Re: Coalinghe]
Coalinghe Offline
Nieuweling

Geregistreerd: Mar 2010
Forlindon vernieuwt!

Ik heb het kindergebied eindelijk een nieuwe look gegeven. De vorige uitstraling was gedateerd en gewoonweg saai. Geen verwijzing naar een thema, gewoon wat gebouwen in wat andere kleuren. Door de twee delen van het gebied nu te verbinden is er een vrij groot gebied ontstaan, ideaal voor het nieuwste themagebied van Forlindon.

Zo was het!

Het is een Romeins gebied geworden. Een Egyptische archeologische site hadden we al, maar de Romeinen spreken ook tot de verbeelding (alleszins meer dan wat gekleurde gebouwen)

Door de nieuwe inplanting zijn er verschillende attracties verdwenen en soms vervangen. Zo is de bobsleebaan (die zelfs al helemaal geen thematische band had met het vorige gebied) gesloopt en is de Zierer Tivoli vervangen door een ander custom exemplaar. Deze baan is indoor en geeft een rit in de thermen weer.
Er is een oud Romeins theater gebouwd (met daaronder de draaimolen), en een Circus (met daarin de kartbaan Circus Maximus) Een indoor darkride geeft een rit in een Romeinse villa en opslagplaatsen weer.
Op het kleine Forum staan 3 attracties, een glijbaan, een vliegend tapijt en een reuzenrad. Daarnaast zie je duidelijk dat dit het belangrijkste gebied is van het stadje door de vele handel die er gedreven wordt.
Doorheen het hele gebied loopt er een monorail, om het gebied van bovenaf te kunnen bewonderen.
De zetellift die verbinding geeft met het themagebied Palafitte heeft zijn station nu op de berg. Ook de uitkijktoren is naar boven verhuisd en vormt samen met de zetellift een Romeins landhuis.

Er zijn een wijnplantage en een fruitplantage aangelegd, dit om het stadgevoel iets te versterken. Ook zijn er 'toegangspoorten' geplaatst zodat de bezoekers duidelijk merken wanneer ze het gebied binnen komen.


Tot slot zijn er ook op andere plaatsen in het park veranderingen gebeurd. De grootste is de ombouw van de droptoren Arnor naar Raldion. Arnor keek uit op de loods van grote indoorachtbaan. Omdat dit nu niet echt het mooiste zicht is hebben we Arnor ingepakt, het is nu het laatste overblijfsel van een groot kasteel, Raldion.
Ook de Shot' n Drop toren Palione paste niet in zijn omgeving. We hebben het thema van die attractie veranderd naar het thema van Litargo (onderzoeksthema, geheime basis). Want dit gebied was niet volledig duidelijk voor de mensen. Hier komen op termijn misschien nog wel veranderingen (meer beton, minder groen, meer 'onderzoeksgebouwtjes'), maar dat is nog niet voor binnenkort.

Vragen en opmerkingen mogen natuurlijk geopperd worden!

Willen jullie zelf eens in het nieuwe gebied rondlopen? Download dan gewoon hier de nieuwste versie van Forlindon!
Bewerkt door Coalinghe; 10/03/2015 07:31 AM.
_________________________
Think Positive!

Omhoog TIP
Advertenties
#211572 - 10/05/2015 07:44 PM Re: Forlindon [Re: Coalinghe]
GJV Offline
Nepfan
RCT Fan

Geregistreerd: Mar 2010

Waalwijk
Toffe NCSO man! Lekker sfeertje heb je er in geknald. Ik ga eens even rustig kijken naar het park smile.

Omhoog TIP
#211747 - 02/25/2018 09:36 PM Re: Forlindon [Re: Coalinghe]
Coalinghe Offline
Nieuweling

Geregistreerd: Mar 2010
Forlindon investeert (alweer :p)

Mountains gebied:

Vroeger stond hier een spillwater, maar het thema was nogal vaag. Dus hebben we die attractie gesloopt en het gebied volledig opnieuw vormgegeven. Het is een berggebied geworden, met een boomstamattractie en een bobslee-achtbaan. Daarnaast is er ook een molen-attractie en een rondrit door een mijn.

[Linked Image]

[Linked Image]

[Linked Image]

Het oude gebied rond de Belle Epoque was volledig gedateerd. Niet mooi genoeg uitgevoerd, met verschillende attracties die weinig tot geen link hadden en gigantisch veel gebouwen om maar wat op te vullen.
Na veel bedenken en zoeken achter wat ik met deze beperkte set (en mijn beperkte bouwkunsten) nog origineel kon bouwen kwam ik uit bij de Maya-cultuur.

De map is deels aangepast rond de kasteelzone, daar loopt nu ook een rivier. De spillwater komt terug in nieuwe vorm. De inverted achtbaan is dezelfde gebleven, maar een beetje opzij geschoven en zit in een volledig nieuw thema. Verder is de 3D bioscoop samen met een kleine darkride in een grot gekomen.
Maya's en tempels gaan goed samen, dus hebben we ook een tempel nagebouwd waarin een darkride-coaster gebouwd is. Ook een twist-attractie, een bootverhuur, vliegende fietsen, een scheefhuis-attractie en een botsauto-attractie staan in het gebied, soms echt verscholen in de jungle.


Soit, de screenshots!

[Linked Image]

[Linked Image]

[Linked Image]

[Linked Image]

[Linked Image]


Bij deze is het park nu bijna volledig afgewerkt. Het heeft meer dan 10 jaar gekost, maar beter traag dan niet. Op naar de volgende 10 jaar puh

Download, the final one ;-)

OpenRCT2

Originele RCT2
_________________________
Think Positive!

Omhoog TIP
Pagina 3 van 3 1 2 3